Adatmentés

telefon adatmentés

Az adatmentés telefonról manapság elengedhetetlen dolog, mivel a technológia fejlődésével a mobilok már szinte mindent tudnak tárolni és a profi fotósok kivételével a legtöbben fényképek készítésére is használják. Nagy gondot okozhat, ha például leejtés következtében összetörik és a pótolhatatlan (nyaralás, ballagás, gyermek születés stb.) fényképek elveszni látszanak. Törött kijelzős adatmentés a legtöbbször igénybe vett szolgáltatásunk, amikor már gazdaságtalan egy javítás, de a tárolt adatok fontosak az ügyfélnek.

Számtalan probléma lehetséges még, ázás, alaplapi, töltés hiba, vagy csak szimplán szeretné, hogy hozzáértő szakemberek végezzék el a telefon adatmentés.

Azt fontos tudni, hogy nem minden esetben végezhető el az adatok visszanyerése. Ha például olyan mértékű beázás érte készülékünket akkor előfordul sajnos, hogy menthetetlen. Alaplapi hibánál is fent állhat a teljes veszteség, de cégünk és szakembereink minden esetben a lehető legjobb tudásuknak megfelelően igyekeznek menteni a menthetőt. Mivel csak sikeres beavatkozást követően kell fizetni a szolgáltatásért, ezért nekünk is érdekünk a maximumot nyújtani ügyfeleink elégedettsége érdekében.

Beázott telefon adatmentés menete, első körben felmérjük a károkat amiket az oxidáció okozott, majd megpróbáljuk megjavítani a készüléket, legalábbis bekapcsolhatóvá tenni és utána kinyerni a kért adatokat, legtöbb esetben sikerül megmenteni magát a készüléket, így lényegében egy szolgáltatás áráért sokkal többet tudunk nyújtani. Ez persze nem minden esetben van így, de törekszünk rá.

Törött telefon adatmentés úgy néz ki a gyakorlatban, hogy készleten tartott alkatrészeinknek köszönhetően, új kijelzőt kap ideiglenesen a készülék, így lehetőség van lementeni a kívánt adatokat, majd miután ez megtörtént, visszaállítjuk az eredeti állapotot.

Érdemes tudni, amikor például biztosítás van a készüléken, vagy márka szerviz végzi a javítást, ott azonnal törölnek mindent, nincs lehetőség megmenteni a személyes dolgait. Ilyen esetekben is kiváló a szolgáltatásunk, mert miután kinyertük a kívánt információkat, viheti a készülék a biztosítóhoz.

  • iPhone adatmentés
  • Samsung adatmentés
  • Huawei adatmentés
  • Xiaomi adatmentés

Mivel a javítás költsége függ a probléma komolyságától, a tárhely méretétől, a kinyerni kívánt adatok mennyiségétől, ezért kérem érdeklődjön kollégáinktól elérhetőségeinken, Budán vagy akár Pesten.

Áraink

VÁLASZD KI A GYÁRTÓT

Segíthetünk?

Ha bármilyen kérdesed van a szervizzel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

[contact-form-7 id=”24″]
Mobil szerviz

Elérhetőségeink

Címünk:

Bercsényi u. 26/B
Budapest 1117

ÚTVONALTERVEZÉS

Nyitvatartás

Hétfő: 9-17
Kedd: 9-17
Szerda: 9-17
Csütörtök: 9-17
Péntek: 9-17
Szombat: 9-14
Vasárnap: zárva

GSM Pont mobilszerviz - Állatbarát üzlet