Kijelző csere

kijelző javítás

Mikor válik szükségessé a kijelző csere? Ha a készülék leesik vagy más külső behatás következtében összetört, berepedt esetleg nem ad képet, van hogy „csak” az üveg sérült és még használható az eszköze, de ebben az eseten is javasolt a csere, mert ki tudja meddig fog működni ilyen állapotban. Ilyenkor sokkal sérülékenyebb és bármikor megszűnhet a kijelzés. Vannak esetek, hogy pixel hiba vagy beégés látható a képernyőn, esetleg a használatból eredő karcok nagyon zavaróak esztétikailag és a tulajdonos a képernyő csere mellett dönt. Illetve ázás következtében is félre érinthet, vagy egyáltalán nem működik a kijelző. Az oxidáció nem feltétlenül azonnal okozza a problémát, mivel az később alakul ki, ezért ha nagyobb mértékű víz éri a telefont érdemes átnézetni, esetleg egy ultrahangos tisztítás sok jövőbeni kellemetlenségtől kímélhet meg bennünket.

Aggodalomra nincsen ok, az esetek nagy részében menthető a készülék és mivel nálunk a legtöbb alkatrész azonnal rendelkezésre áll, szinte minden ilyen jellegű kijelző javítás 1 órán belül elkészül.

Ha valami éppen elfogyott vagy ritka készülékről van szó, esetleg nem tartjuk készleten az adott típust, legfeljebb 1-3 munkanapon belül azt is be tudjuk szerezni kiváló kapcsolati és partnerségi hálózatunknak köszönhetően. De a megszokott menete a dolognak az, hogy a saját készletet pótoljuk a lehető legrövidebb időn belül.

A gyors és pontos bevizsgálás kivétel nélkül ingyenes. Az állapotfelmérés a kijelzőn kívül a készülék többi részére is kiterjed, így feltárhatók az esetleges egyéb hibák és sérülések is. Ezt követően részletes árajánlatot adunk és csak egyeztetés mellett javítunk. Tekintse meg naponta frissülő árlistánkat!

Az általunk cserélt kijelzőkre 180 nap garanciát vállalunk. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken vagy ha Önnek kényelmesebb látogasson el pesti üzletünk weboldalára!

Áraink

VÁLASZD KI A GYÁRTÓT

Kijelző csere 1 órán belül – Válaszd ki a gyártót

Segíthetünk?

Ha bármilyen kérdesed van a kijelző cserével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

[contact-form-7 id=”24″]
Mobil szerviz

Elérhetőségeink

Címünk:

Bercsényi u. 26/B
Budapest 1117

ÚTVONALTERVEZÉS

Nyitvatartás

Hétfő: 9-17
Kedd: 9-17
Szerda: 9-17
Csütörtök: 9-17
Péntek: 9-17
Szombat: 9-14
Vasárnap: zárva

GSM Pont mobilszerviz - Állatbarát üzlet