Hátlap csere

A mobilunk mindig velünk van és sokszor előfordul hogy leejtjük, ilyenkor sérülhet és esetenként a szerencsétlen esés következtében a hátlap csere válik szükségessé. Mivel az újabb modelleknél az akkufedél üvegből van és a szilánkok okozhatnak használat közben is kellemetlenségeket, például felsérthetik az ember kezét, esetlegesen megsérthetik az akkumulátort is ezáltal növekszik az okozott kár a burkolat cseréje elengedhetetlen. Ha pedig pára, nedvesség éri készülékünket, a repedéseken be tud szivárogni a víz, akkor további károsodások is keletkezhetnek, amiket az oxidáció okoz. Nem is biztos hogy azonnal jelentkezik a probléma, ezért ajánlott mihamarabb szakemberhez fordulni.

Vannak akik törött hátlap esetén úgy próbálnak költség hatékonyak lenni, hogy tokot húznak rá így tulajdonképpen eltakarják a hibát, de a fent említett okok miatt, mielőbb ajánlott kérni a hátlap cseréjét.

Akkumulátor meghibásodás is eredményezheti, hogy cserélni kelljen, ha már annyira rossz állapotban van, hogy felpúposodik és ezáltal le tudja nyomni/eltörni a hátlapot. Ilyen esetben nagyon körültekintőnek kell lenni a beavatkozás közben is, mert a lítium akku sérülése komoly balesetet eredményezhet. Intenzív szúró lánggal ég mint egy rakéta hajtóműve.

Sokan tok nélkül használják készüléküket, egy idő után karcossá válik a hátlap és esztétikai okból is érdemes kérni az új alkatrészt.

Ahogy a legtöbb szolgáltatásunk esetében, itt is első körben saját készletből dolgozunk, így a javítás akár 1 órán belül el tud készülni.

Amennyiben éppen nem áll rendelkezésünkre az adott típus, 1-2 munkanapon belül be tudjuk szerezni, kiváló beszerzési forrásainknak köszönhetően.

Ha felkeltette érdeklődését és élne – hátlap csere – szolgáltatásunkkal, ami páratlanul gyors és precíz, tekintse meg naponta frissülő árlistánkat!

Az általunk végzett hátlap cserére 180 nap garanciát vállalunk.

Áraink

VÁLASZD KI A GYÁRTÓT

Hátlap csere 1 órán belül – Válaszd ki a gyártót

Segíthetünk?

Ha bármilyen kérdesed van a szervizzel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

[contact-form-7 id=”24″]
Mobil szerviz

Elérhetőségeink

Címünk:

Bercsényi u. 26/B
Budapest 1117

ÚTVONALTERVEZÉS

Nyitvatartás

Hétfő: 9-17
Kedd: 9-17
Szerda: 9-17
Csütörtök: 9-17
Péntek: 9-17
Szombat: 9-14
Vasárnap: zárva

GSM Pont mobilszerviz - Állatbarát üzlet