Akkumulátor csere

akkumulátor csere

Készülékünkben akkumulátor csere szükséges, ha gyorsan merül, nem tölt, vagy töltőre csatlakoztatás nélkül nem működik,  esetleg különösebb magyarázat nélkül a készülék időnként magától újraindulgat. Ez nagyon zavaró lehet, hiszen a telefon működése kiszámíthatatlanná válik. Fontos odafigyelni, mert komolyabb károsodás esetén előfordulhat, hogy zárlatos lesz az akksi és felpuffad, ez azt eredményezheti hogy eltöri a hátlapot vagy akár a kijelző is megsérülhet.

Mindezek elkerülése érdekében körülbelül 3 évente, különösebb hiba jelenség nélkül is ajánlott az akku cseréje. Szervizünkben az alkatrészeket készleten tartjuk, ennek köszönhetően a javítás 1 órán belül meg tud valósulni. Kiterjedt partnerségi hálózatunknak köszönhetően, ha éppen készlet hiány lépne fel valamelyik típus esetében, azt is 1-3 munkanapon belül pótolni tudjuk. Amennyiben más probléma is felmerül készülékével, természetesen ugyanilyen gyorsasággal tudjuk orvosolni legyen szó kijelző, hátlap, töltőcsatlakozó, vagy akár kamerák cseréjéről.

Ha nem biztos benne, hogy az akku okozza a felmerülő problémát, hozza el készülékét és gyors bevizsgálást követően (amely minden esetben INGYENES) felmérjük és megállapítjuk a hiba okát, árajánlatot adunk és ennek tükrében végezzük el a megfelelő beavatkozást.

Tekintse meg naponta frissülő árlistánkat.

Az általunk cserélt akkumulátorokra 180 nap garanciát vállalunk. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken vagy ha Önnek kényelmesebb látogasson el pesti üzletünk weboldalára!

Áraink

VÁLASZD KI A GYÁRTÓT

Fontos kérdés a veszélyes hulladék kezelése, főleg az akkumulátor esetében.

Külsős cég által kihelyezett használt akku és elemgyűjtő tárolóval rendelkezünk, amit speciálisan erre a célra gyártottak, így nem kell tartani attól, hogy az elhasznált alkatrészek rossz helyre kerülnek. Ezeket az edényeket időszakosan ürítjük, amit elszállítanak és megtörténik az újra hasznosításuk. Ha szeretné megtartani a cserélt akkumulátort, azt is megteheti, bár nem javasoljuk.

Akkumulátor csere 1 órán belül – Telefon szerviz a Nyugatinál

Segíthetünk?

Ha bármilyen kérdesed van a szervizzel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

[contact-form-7 id=”24″]
Mobil szerviz

Elérhetőségeink

Címünk:

Bercsényi u. 26/B
Budapest 1117

ÚTVONALTERVEZÉS

Nyitvatartás

Hétfő: 9-17
Kedd: 9-17
Szerda: 9-17
Csütörtök: 9-17
Péntek: 9-17
Szombat: 9-14
Vasárnap: zárva

GSM Pont mobilszerviz - Állatbarát üzlet