Skip to main content

A hivatalos iPhone szervizek szolgáltatási díjai igen magasak lehetnek, ami a garanciális időn túl rendesen megterhelheti a pénztárcádat, ráadásul sokszor olyan átfutási idővel dolgoznak, amit nem győzöl majd kivárni.

Az okostelefonok ma már mindennapos tevékenységeink nélkülözhetetlen kellékei, nemcsak telefonálásra – sőt, erre egyre kevésbé – hanem böngészésre, játszásra, zenehallgatásra, bankolásra, film- és sorozatnézésre használjuk, így amennyiben megsérülnek, és szervizbe kell adnunk, komoly hiányként élhetjük meg a kieső időben.

Gyorsszerviz azoknak, akik nem tudnak várni

Bizonyos problémák könnyen, gyorsan orvosolhatók, így szerencsés esetben akár 1 órán belül is visszakaphatod a készülékedet. Ehhez persze elengedhetetlen az, hogy a szervizeléshez szükséges tartozékok rövid időn belül rendelkezésre álljanak. Kiterjedt partnerhálózatunknak hála ez nálunk gyorsan megvan, ráadásul nagy készlettel is rendelkezünk, így a leggyakoribb javításokat rövid idő alatt helyben megoldjuk. 

A legtöbb típusú és márkájú okostelefonhoz rendelkezünk alkatrészekkel, így egy kijelzőcsere nem jelenthet gondot. Persze minden javítást gyors és pontos ingyenes bevizsgálás előz meg, és csak a hiba pontos ismeretében látunk hozzá a szervizeléshez. Minden esetben az árak pontos ismeretében végezzük a javítást.

Márkafüggetlen szervizünkben iPhone szerviz is működik 

Egy iPhone divat- és státuszszimbólum is amellett, hogy az egyéb márkájú okostelefonokhoz hasonlóan a mindennapok fontos kelléke. Ráadásul sokat is áldoztál rá, így még nagyobb érvágás lehet, ha megsérül és javításra szorul. Ezért az iPhone-ok esetében a kérdés az, hogy olcsóbb, egyszerűbb vagy jobb-e megjavíttatni a készüléket.

Amennyiben a garanciális időn belül vagy, és olyan jellegű a meghibásodás, sérülés, szerencsés lehetsz, ha nem neked kell állni a javítás költségeit. A másik nagy probléma, hogy a hivatalos márkaszervizekben sokszor nagyon sokat kell várni az alkatrészek beszerzésére, illetve a hivatalos javítási procedúrára, ami egyes esetekben a telefongyártónak történő visszaküldését, bevizsgálását jelenti.

Ha már nincs garancia a készülékre, és nagy a baj, elképzelhető, hogy a szervizköltség olyan magasra is rúghat, hogy jobban megéri beruházni egy új eszközbe.

Mi az iPhone készülékekre is teljes körű szervizszolgáltatást nyújtunk, a kijelzőcserétől a hátlap, akkumulátor, kamera, hangszóró, töltőcsatlakozó megjavításán át az adatmentésig mindennel foglalkozunk. Ráadásul minden javításra 6 hónap garanciát biztosítunk. 

Szakképzett kollégáink 2 üzletünkben várják a bajba jutott mobilokat, és a lehetőségekhez mérten akár 1 órán belül is kijavítják a hibát.

Miért válassz minket?

Több, mint 10 éve foglalkozunk mobiltelefonok javításával, szakmai tapasztalatunk ismeretében megbízható szervizként ismertek meg minket ügyfeleink.

Nagy gondot fordítunk egyrészt munkatársaink képzésére, másrészt arra, hogy a lehető legtöbb alkatrészt készleten tartsuk, és így minél gyorsabb és szakszerűbb javítást tegyünk lehetővé. Árainkat úgy alakítjuk, hogy versenyképesek legyünk, megérje neked is, nekünk is nálunk végeztetni a telefonod javíttatását.

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag elhúzódna a munka, akár még cseretelefont is biztosítunk a javítás idejére – ennek menetéről érdeklődj elérhetőségeinken!