Skip to main content

Cégünk fő profilja a Samsung szerviz, ennek megfelelően kizárólag gyári alkatrészeket használunk, így 180 nap garanciát biztosítunk a nálunk javított márkás készülékekre.

A Samsung telefonok javítása – hasonlóan más márkákhoz – történhet hivatalos márkaszervizekben, illetve márkafüggetlen szervizekben. Egyiknek is, másiknak is megvan az előnye, létjogosultsága. Garanciális javításokkal márkaszervizhez fordulj, de garanciális időn túl költséghatékonyabb és gyorsabb lehet egy független szervizben javíttatni a mobilodat.

Jó minőségű készülékek

A Samsung okostelefonok a legcsodálatosabb kütyük közé tartoznak. Nemcsak hihetetlenül kifinomultak, hanem rendkívüli mértékben megkönnyítik az életünket is. Az okoskészülékek mindennapi életünk részei, telefonáláson kívül számtalan dologra használhatók: böngészhetünk, filmet nézhetünk, zenét hallgathatunk, bankolhatunk, fizethetünk velük.

Az első érintőképernyős telefonok megjelenésével sokat változott a világ: a hagyományos mobiltelefon-gyártók a háttérbe szorultak, helyükre olyanok jöttek, amelyek azóta is az élvonlban vannak, például az Apple és a Samsung. 

A Samsung innovatív készülékeivel, újításaival, a jó piaci pozicionálásoknak, több árkategóriájú sorozatainak köszönhetően még a kiélezett versenyben is fokozatosan az élre tört, és tartja pozícióját azóta is. A zászlóshajó készülékek mellett az alsó- és középkategóriában is jó helyezést érnek el évről évre a Samsung okostelefonok.

Samsung szerviz Pesten és Budán

Szakképzett szervizeseinknek nem okoz gondot a Samsung készülékek javítása. Bármilyen problémával fordulhatsz hozzánk, a kijelzőcserétől a kameracserén át az akkumulátor kicseréléséig minden javítási munkát elvégzünk.

Az akkumulátorok élettartamára hatással van az, hogy milyen módon, milyen körülmények között használják őket. Amennyiben túl gyakori töltést igényel a telefonod vagy túl gyakran leáll, egyéb problémákat észlelsz a működésével kapcsolatban, akkor nagy valószínűséggel az csere lesz a megoldás.

Ha túl vagy a garanciális időn, hozd be hozzánk Samsung telefonodat, és ingyenesen bevizsgáljuk, majd amennyiben elfogadod ajánlatunkat, akár 1 órán belül el is végezzük a javítást. Célszerű, ha gyári állapotra visszaállítva hozod be hozzánk a mobilodat, és előtte egy biztonsági mentést csinálsz. 

Ennek mikéntjéről, és sok más hasznos információról, újdonságról olvashatsz blogbejegyzéseinkben

Bátran bízd ránk a javítást!

Szervizünk több mint 10 éves tapasztalattal áll a hozzá fordulók rendelkezésére a javítás minden területén, minden márkájú és típusú készülék esetén. Szakembereinket folyamatosan képezzük, hogy naprakész információkat nyújthassanak, és otthon legyenek bármilyen készülék javításában.

Kiterjedt partnerhálózattal és saját készlettel rendelkezünk, így a legtöbb javítást 1 órán belül is el tudjuk végezni. A hozzánk behozott telefonokat alapos átvizsgálásnak vetjük alá, és csak ezután becsüljük meg a szervizköltségeket. 

Amennyiben minket bízol meg a javítással, a szükséges alkatrészek megléte esetén akár azonnal hozzá is kezdünk a munkának, és rövid időn belül olyan lesz a telefonod, akár új korában.

Végezetül néhány ok, amiért érdemes minket megbíznod a javítási feladatokkal: megbízható, szakszerű munkát végzünk gyorsan, garanciával. Tapasztalt szakembereink szinte már mindenféle problémával szembesültek az elmúlt évtizedben, így biztos lehetsz benne, hogy a Te problémádra is találnak megoldást.