Skip to main content

A Samsung kijelző javítás az egyik leggyakoribb ok, amivel ügyfeleink felkeresnek bennünket, hiszen cégünk fő profilja egyrészt a Samsung szerviz, ennek megfelelően kizárólag gyári alkatrészeket használunk, másrészt ezen márka esetében is, akárcsak a többinél, a telefon legsérülékenyebb alkatrésze a kijelző.

Samsung telefonodat javíttathatod hivatalos márkaszervizekben – garanciális időn belül ezt ajánljuk – illetve márkafüggetlen szervizekben, így nálunk is. Költséghatékony, profi és gyors megoldást nyújtunk problémáidra, ráadásul még 180 nap garanciát is biztosítunk a nálunk javított készülékekre.

Azoknak, akik tudják, hogy mi a “Samsung élmény”

A Samsung mobilok fantasztikus kütyük, amelyeknek nemcsak esztétikája, gyönyörű kidolgozása ejti rabul a felhasználókat, hanem a funkciói, rendkívül könnyű használhatósága is. 

Amióta megjelentek az első érintőképernyős okostelefonok, a Samsung azóta is az élvonalban van, és innovatív készülékeivel, újításaival a jó piaci pozicionálásnak, árképzésnek köszönhetően egyre több árkategóriás modelljével jó helyezést ér el, és a felhasználók kedvencévé vált. A márkahűséget részükről nemcsak a zászlóshajó készülékek státuszszimbólum mivolta jelenti, hanem az élmény, amit ezek a készülékek nyújtanak.

Samsung kijelzőjavítás Pesten és Budán

Szervizünk fő profilja a Samsung szerviz, szakképzett kollégáinknak nem okoz gondot a Samsung okostelefonok különféle meghibásodásainak javítása. Igénybe veheted szervizszolgáltatásunkat bármilyen problémával, a kijelzőcserétől a hátlap cseréjén át az akkumulátor cseréjéig mindenfajta javítási munkát elvégzünk.

Ne aggódj, ha túlléptél a garanciális javítási időn, és telefonod megsérül vagy egyéb okból bemondja az unalmast, hozd be szervizünkbe, bevizsgáljuk, és korrekt árakon, több mint 10 év szakértelemmel vállaljuk adott esetben az 1 órán belüli gyorsjavítást is! 

Kíváncsi vagy mivel foglalkozunk, hogyan dolgozunk, érdekelnek a mobilokkal kapcsolatos újdonságok, információk? Lapozd át blogunkat, olvasd el tippjeinket, ötleteinket, informálódj első kézből!

Gyakori Samsung kijelzőhibák

A véletlen műveletek megakadályozása érdekében a Samsung okostelefonok kijelzőit úgy tervezték, hogy miközben a készüléket tartod, szándékosan ne reagáljon, ha a széleit érinted. Ennek következtében a készülék nem ismeri fel a fő érintőképernyő felületén kívülről jövő érintéseket. 

De a képernyő működését befolyásolhatják a használt kijelzővédő fóliák, tokok, egyéb kiegészítők, kesztyű, valamint a nedvesség is. Egy szoftverfrissítés is megoldhatja adott esetben a problémáidat, sérülés hiányában kezdd ezzel!

Sokszor a gondos védelem ellenére is, leesés, ütődés következtében kisebb vagy nagyobb repedések keletkezhetnek a kijelzőn, amelyek befolyásolhatják a kényelmes használatot, hiszen felsérthetik az ujjadat, illetve úgynevezett “halott pixeleket” eredményezhetnek. Ilyenkor a kijelző ezeken a területeken nem reagál az érintésre, ezáltal csökken a felhasználói élmény, használhatóság. 

Ha véletlenül vízbe ejted a telefont, és nem szárad ki rendesen, az a kijelző háttérvilágítását is megrongálhatja, ami a teljes kijelző cseréjét jelentheti.

Kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően gyorsan és széles körben tudjuk beszerezni a szükséges alkatrészeket, nagy készlettel rendelkezünk, ebből kifolyólag a lehető leggyorsabb segítséget tudjuk nyújtani a Samsung telefonok kijelzőcseréjét illetően is. Hozd be üzleteink egyikébe mobilodat, bevizsgálás után korrekt árajánlatot, gyors és szakszerű támogatást adunk.