Skip to main content

Gyakori, szinte mindennapos, bárkivel megeső balesetek okozzák a telefonképernyő javításának szükségességét. Elég egy rossz mozdulat, és már repül vagy csúszik is ki a mobilod a kezedből, hogy aztán természetesen a legkeményebb talajon arccal lefelé landoljon.

Szinte látod magad előtt, lassítva, mint egy rajzfilmben, ahogy az előző pillanatban még a kezedben tartott telefonod zuhanórepülésben a föld felé tart, és tudod, hogy nem tehetsz már semmit ellene. A különféle védelmek – tok, üvegfólia – egyes esetekben megmentik az okostelefonodat, de sokszor egy sérült, törött kijelző a végeredmény. Pánikra azonban semmi ok, mutatjuk, mit tehetsz!

A leglátványosabb hibák egyike a kijelző sérülése

A mai okostelefonoktól sokat várunk fogyasztóként: ne csak dizájnosak, szépek és elegánsak – karcsú élek, szinte keret nélküli kijelzők – hanem egyre nagyobbak is legyenek kényelmünk érdekében, de közben tartósságukkal is vegyenek le minket a lábunkról. 

Ebben van némi ellentmondás. Sajnos a gyártók törekvései a tartósságra, pontosabban a kijelzők védelmére vonatkozóan nincsenek arányban a dizájnnal kapcsolatos trendekkel. A legtöbb mobil képernyővédelmét elintézik egy Gorilla Glass védőüveggel, ami azonban nem nyújt megfelelő védelmet. 

Semmi sem ronthatja el jobban a napodat, mint amikor a telefonod képernyője megsérül. Bármi is okozta, minél hamarabb szeretnéd megjavíttatni. Szervizünkben vállaljuk bármilyen típusú és márkájú készülék szakszerű, és lehetőség szerint azonnali, akár 1 órán belüli javítását, akár a kijelző, akár más alkatrész cseréjéről van szó. Ha Samsung telefonod szorul javításra, nálunk jó helyen jársz, blogbejegyzésünkből megtudhatod, hogy miért. 

Telefonképernyő javítása szakszerűen, gyorsan

Könnyen megközelíthető pesti és budai üzletünkbe, szervizünkbe is behozhatod a telefonodat, ha megtörtént a baj, mindkét helyen gyakorlott kollégák várják a sérülteket, és igyekeznek mihamarabb megoldást találni a problémára.

Miért minket válassz? Íme a legfőbb érveink:

  • Több mint 10 éves szakmai tapasztalat.
  • Folyamatosan képzett kollégák.
  • A legújabb technológiák ismerete.
  • Saját készletből dolgozunk, így akár 1 órán belül is tudjuk javítani a készülékedet.
  • Piacvezető árakat kínálunk.
  • Minden esetben ingyenes állapotfelmérést végzünk a javítás előtt.
  • A javításokra 180 nap garanciát vállalunk.

Mit tehetsz a képernyő védelme érdekében?

Egy védelem nem védelem, így ha megvásárolod a legújabb kincsedet, jó, ha az első pillanattól gondoskodsz róla. Szerezz be rá minőségi fóliát, valamint egy, a sarkok védelmét is biztosító tokot, ezekkel is növelheted a készülék biztonságát!

Persze az sem árt, ha mindezen védelmek mellett kíméletes vagy a mobiloddal, nem rakod a farzsebedbe, vagy legalább kiveszed onnan, amikor leülsz. A baj azonban bármikor megtörténhet még a leggondosabb törődés ellenére is.

Hogyan zajlik a kijelző javítása?

A hozzánk javításra behozott készülékeket minden esetben alapos és ingyenes állapotfelmérésnek vetjük alá, hogy tisztában legyünk a felmerült hiba elhárításának folyamatával, költségeivel. Erről természetesen téged is tájékoztatunk, és a javítást csak ezután, a beleegyezéseddel kezdjük meg. 

Kiterjedt partnerhálózatunknak és egyedülálló, saját készleteinknek köszönhetően az alkatrészek beszerzése gyors, így ideális esetben a hibajavítást akár 1 órán belül is vállaljuk. Samsung készülékek esetében gyári alkatrészekkel dolgozunk. Minden munkánkra 180 nap garanciát vállalunk.

Gyakorlott kollégáink számára nincs lehetetlen, úgyhogy kérdezz bátran, vagy hozd el a javítanivaló készülékedet valamelyik üzletünkbe még ma!