Skip to main content

Előbb vagy utóbb minden iPhone megérik az akkucserére, mivel rendeltetésszerű használat mellett is minden újratölthető akkumulátor elhasználódik, és ennek következtében kevésbé hatékonyan szolgálja céljaidat a telefonod. 

Az okostelefonok szíve és lelke az akkumulátor, így ha ez az alkatrész elöregszik, vagy rosszabb esetben beázás, esés, helytelen töltőhasználat következtében tönkremegy, nem marad más megoldás, mint az akkumulátor mihamarabbi cseréje.

Honnan tudhatod, hogy az akksid csereérett?

Az Apple iránymutatás szerint kb. 500 ciklus után kb. 80%-ra csökken az akkumulátor kapacitása. Persze senki nem számolja, hányadszorra tölti a telefonját, így ha nem csupán saccolni akarod a számot, megnézheted az iOS beállításokban is, hol tart. De ha ennél is többet szeretnél megtudni róla, a coconutBattery ingyenes Mac-es app is a rendelkezésedre áll.

Mindenképp gyanús, ha a telefonod töltöttségi szintje hirtelen lecsökken, vagy normál töltöttség kijelzése mellett egyszer csak hirtelen kikapcsol. Még akkor is, ha látható jelei vannak az akkumulátor élettartama végének, általában igyekszünk a végsőkig kihúzni vele, hogy ne kelljen napokra megválni a készüléktől. 

Jó hírünk van, hiszen szervizeinkben, pesti és budai üzleteinkben akár meg is várhatod az akkumulátor cseréjét, ugyanis amennyiben a cserealkatrész készleten van, és az akku rendeltetésszerű használat következtében elöregedés miatt szorul cserére, 1 órán belüli gyorsszerviz keretében elvégezzük a javítást. 

Milyen szervizt keress fel?

A hivatalos márkaszervizekben minden esetben gyári alkatrészeket építenek be szervizelés esetén a készülékbe, azonban ennek borsos ára és hosszú javítási ideje van. Persze a garanciaidőn belüli szerviz az Apple jótállás feltételeinek való megfelelőség esetén ingyenes, ilyen esetekben a garancia megmaradása miatt ezt az utat javasoljuk. 

Egyéb esetekben viszont, ha nem akarsz jelentős összeget költeni az okostelefonodra, továbbá nem akarsz a megszokott és szeretett telefonod nélkül maradni hetekre, válassz egy iPhone-ra szakosodott márkafüggetlen szervizt! Mi, a GSM Pont-nál iPhone-ok szakszerű szervizelését is vállaljuk, adott esetekben akár 1 órán belüli javítás keretében is. 

iPhone akkucsere szakszerűen és gyorsan

Ma már nem olyan egyszerű kicserélni egy akkumulátort, mint néhány éve, amikor a hátlap eltávolításával házilag is megoldható volt.

Ha behozod valamelyik üzletünkbe az akkumulátor cserére érett iPhone-odat, egy ingyenes bevizsgálással, állapotfelméréssel kezdjük a munkát. A meghibásodás felmérése után pontos árat mondunk a javításra, és te ennek ismeretében dönthetsz arról, hogy minket választasz-e. 

A tisztánlátás végett elmondjuk, hogy szervizeinkben nem gyári alkatrészeket építünk be az iPhone-okba, erre ugyanis csak a hivatalos márkaszervizből a javítóbázisra küldött telefonok részesülnek az Apple üzletpolitikája alapján. Viszont garantáljuk, hogy nálunk a gyárival megegyező minőségű alkatrészek kerülnek javítás esetén a készülékekbe. Ezek ára jóval kedvezőbb a hivatalos szervizekben elkért összegekhez viszonyítva. 

Amennyiben raktáron van a cserealkatrész, a javítást a szerviz leterheltségétől függően 1 órán belül vállaljuk. A cserére 180 nap garanciát biztosítunk.

A GSM Pont pesti és budai üzleteiben korrekt árakkal, magasan képzett szakértői csapattal, rövid határidővel várjuk a javításra szoruló okostelefonokat. Probléma esetén keress minket személyesen üzleteinkben vagy email-en, telefonon!