Skip to main content
Blog

Huawei telefonjavítás szakszerűen

By 2023.02.07.április 22nd, 2024No Comments

A Huawei telefonjavítás szerviz oldalról alapvetően semmiben sem különbözik más gyártók telefonjainak szervizelésétől, azonban mégsem mindegy, milyen műhelyhez fordulsz a problémáddal meghibásodás esetén. A hivatalos márkaszervizek minden esetben szakszerű segítséget nyújtanak, azonban a márkafüggetlen szervizek esetében ez nem annyira egyértelmű. 

Egyre több sarki javítóműhely kínálja szolgáltatásait a bajbajutottaknak olcsó árakat és gyorsaságot ígérve, azonban ennyiből nem lehetsz biztos a minőségben, ezért érdemes alaposan szétnézni a piacon.

Amennyiben a hiba garanciális, a gyártónak felróható okból következett be, a márkaszerviz jelent megoldást, így ugyanis nemcsak a javítás költségét spórolhatod meg, de a garanciát sem veszíted el. Minden más esetben egy megbízható márkafüggetlen szerviz – mint amilyen a GSM Pont is – jó lehet. Huawei telefonok szakszerű javítását is vállaljuk kedvező árakon.

A Huawei telefonok népszerűsége

Bár az amerikai szankciók miatt a Huawei már nem Androidot használ, hanem a saját operációs rendszerét, a HarmonyOS-t, azonban ez is éppoly könnyen kezelhető és a megszólalásig hasonlít rá, így a felhasználók szinte észre sem veszik a különbséget. Egyedül a Google Apps hozzáférés korlátozott, ami egyeseket zavarhat.

Telefon kiválasztásánál legtöbben az árra és a műszaki követelményekre helyezik a hangsúlyt, így a lehetséges készülékek összehasonlításával indítanak. Persze akik márkahűek, azokat ez kevésbé érinti, hiszen ők ragaszkodnak a megszokott minőséghez, rendszerhez. 

A Huawei-t sokan választják, hiszen ár-érték arányban jó készülékeket dob piacra, amelyek megjelenésükben is megfelelnek a felhasználók elvárásainak, kellően vékonyak, szép kialakításúak. A dizájnnak is komoly szerep jut, hiszen ez adja a telefonok egyediségét.

Huawei telefonjavítás gyorsan

Szervizeinkben vállaljuk a Huawei telefonok teljes körű szervizelését, árlistánkat megtalálod a honlapon. 

A Huawei telefonok egyes szériáinak is vannak jellemzőbb hibái, de összességében megbízható készülékek, azonban a nagy számok törvénye alapján jó néhány készülék köt ki a szervizekben. Igaz, emögött sokszor a felhasználók nem megfelelő óvatossága áll. Tanácsos a telefonokat még a használatbavétel előtt üvegfóliával és a készülékházat védőtokkal ellátni, ezek ugyanis sok esetben megvédhetik a nagyobb károsodásoktól. Az üvegfólia egy ütődés, leejtés hatására megrepedhet, pókhálósra törhet, azonban a kijelző üvegét megvédi. Érdemes a megelőzés érdekében kerülni az olyan helyzeteket, mint a zsebre vagy tok nélkül táskába rakás.

Sok esetben segíthet egy szoftverfrissítés vagy a gyári beállítások visszaállítása, de legalábbis megkönnyíti a szervizes kollégák munkáját. A leggyakrabban az érzékeny érintőképernyő sérül, de gyakori a kamerák, az akkumulátor, a töltőport cseréje is. Hozd be szervizeinkbe sérült telefonodat, biztosan találunk megoldást!

Várnak a GSM Pont szervizek!

Büszkék vagyunk rá, hogy több mint 10 éve vagyunk a piacon, és nálunk dolgoznak a legjobb szakemberek, akik folyamatos képzéseken sajátítják el a szakma szépségeit, a legújabb technológiákat, így érdemben tudnak foglalkozni valamennyi nagy márka készülékeivel. 

Ingyenes bevizsgálás során győződünk meg a hibáról, törekszünk a lehető legpontosabb diagnosztika felállítására, és ennek alapján adunk árajánlatot. Amennyiben elfogadod, megkezdjük a munkát, amivel ideális esetben akár 1 órán belül megvagyunk, és amire 180 nap garanciát adunk. Budapesten két helyszínen várunk, ahova a kutyádat, macskádat is magaddal hozhatod!