Skip to main content
Blog

Xiaomi képernyőcsere: otthon vagy szervizben?

By 2023.01.18.november 15th, 2023No Comments

A Xiaomi képernyőcsere nem bonyolult feladat, azonban célszerszámok és gyakorlat hiányában mégsem javasoljuk, mert nagy az esélye annak, hogy nem sikerül tökéletesen, és abból nagyobb baj is lehet.

Napjaink okostelefonjai egyre nagyobb kijelzővel rendelkeznek, hiszen így tudnak maradéktalan és tökéletes felhasználói élményt nyújtani. Ennek azonban az a hátulütője, hogy sérülékenyebbé válik a mobil. Érdemes már a vásárlás pillanatában extra védelemmel ellátni, esélyt sem hagyni az első rossz mozdulatnak! 

A nagy képernyő miatt a leejtett, kézből, zsebből, táskából kicsúszó telefonoknak általában a kényes kijelzője sérül, az pedig nemcsak a használatát gátolja, hanem amennyiben törötten használod tovább, sérülést okozhat neked és más alkatrészeknek is. 

Nem elegendő a gyári védelem?

A technológia fejlődése révén egyre strapabíróbb kijelzővel kerülnek piacra a telefonok, a többrétegű, ragasztott üvegkijelzők egyre ellenállóbbak a karcolásokkal, repedésekkel szemben, azonban a nagyobb ütéseknek nem képesek ellenállni. 

Márpedig egyszer minden telefon leesik egy óvatlan pillanatban, és szokás szerint arccal lefelé, lehetőleg kemény betonra. Ha ezt nem is feltétlen tudod megakadályozni még gondos használat mellett sem, a megelőzés érdekében tehetsz néhány dolgot.

Egy minőségi, nagy keménységű üvegfólia csodákra képes. Megvédheti telefonod kijelzőjét eséskor vagy valamilyen erőhatás ellen. Az edzett üveg megrepedhet, pókhálószerűen össze is törhet, azonban az esetek nagy százalékában a kijelzőt megvédi, az nem sérül meg alatta. 

Azonban a törött fóliát mindenképp távolítsd el, és ha felmerül benned a gyanú, hogy a mobilod nem ugyanúgy működik, mint előtte, érdemes szervizbe vinni, és egy ingyenes bevizsgálás keretében meggyőződni az esetleges hibákról. A kijelző szakszerű cseréje még mindig olcsóbb megoldás, mint egy új készülék beszerzése. Ha nincs más baj, az üvegfóliát cseréld újra!

Lehetőleg szerezz be egy tokot is a készülékhez, hidd el, hasznos darab lehet az is, ha jól választasz, mert védelmet nyújt a készülékháznak, a sérülékeny sarkoknak, és esetleg még a kijelzőnek is!

Xiaomi képernyőcsere gyorsan, egyszerűen

A Xiaomi napjaink piacvezető márkája – nemcsak Ázsiában, hanem Európában is. 2010-ben lépett piacra, és kezdetben dömpingáron forgalmazott készülékeinek köszönhette népszerűségét. Az üzletpolitikájának és az innovációknak, egyre minőségibb anyagoknak, dizájnnak köszönhetően hamar sokak által kedvelt márkává vált. Ár-érték aránya a legtöbb kategóriában a legjobb, bár a zászlóshajó modellekért ma már sokat kérnek. Igaz, a legkorszerűbb tudást is adják hozzá. 

A nagy számok törvénye alapján minél több készülék van használatban, annál nagyobb a javításra szoruló okostelefonok aránya is. Ez a Xiaomi telefonok esetében is így van. A legtöbb esetben a nagyobb méretű kijelző érintett.

A Xiaomi képernyő cserének ne állj neki otthon, bár számtalan videót találsz róla a különböző oldalakon, mégsem annyira egyszerű és biztonságos! Hozd be inkább szervizünkbe, nagy tapasztalattal rendelkező, szakképzett kollégáink könnyen megoldják a cserét!

Miért a GSM Pont szolgáltatását válaszd?

Budapesten már két, könnyen megközelíthető helyen várunk, ráadásul hozzánk még a kutyáddal is érkezhetsz, állatbarát hely vagyunk. 

Márkafüggetlen szervizünk egyik fő profilja a Xiaomi telefonok javítása. Több mint 10 éve foglalkozunk a legkülönfélébb márkák és típusok szervizelésével, így nagy tapasztalattal rendelkezünk. Versenyképes árakkal dolgozunk, árlistánkat megtalálod a honlapon, illetve üzleteinkben. Minden általunk végzett javításra 180 nap garanciát vállalunk. Ingyenes bevizsgálást biztosítunk, várunk szeretettel üzletünkben!