Skip to main content
Blog

Megbízható, márkafüggetlen Xiaomi telefonjavítás gyorsan

By 2023.01.09.április 22nd, 2024No Comments

 

Megbízható Xiaomi telefonjavítás gyorsan? Jó helyen jársz! Szervizünk vállalja minden típusú készülék, így a Xiaomi teljes termékpalettája szakszerű és gyors javítását is. Több mint 10 éves tapasztalattal, folyamatosan képzett kollégákkal, versenyképes árakkal várunk szervizeinkben. 

Elromlott Xiaomi telefonodat – legyen az Mi, Redmi vagy Pocophone – ingyenes bevizsgálást követően kezelésbe vesszük, és ideális esetben akár 1 órán belül visszakaphatod tökéletes állapotban. Mutatjuk, miért hozzánk hozd elromlott vagy sérült Xiaomi telefonodat!

Ami elromolhat, el is romlik…

A Xiaomi készülékek 2011-es debütálásuk óta sokat fejlődtek, és ma már az okostelefonok élvonalába tartoznak szerte a világon innovációiknak, kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően. 

Akiket a kínai gyártó neve önmagában nem győz meg, a telefonok műszaki specifikációi és ára biztosan, sőt megbízhatóságban sem maradnak el a többi márka készülékei mögött. Ám az eladások nagy száma magában hordozza a meghibásodásokat is, főleg, ha a felhasználók szokásai is nagymértékben hozzájárulnak ehhez. Gondoljunk csak a farzsebbe csúsztatott vagy a táskába bedobott, kijelzővédővel vagy tokkal el nem látott telefonokra!

Hivatalos márkaszerviz vagy márkafüggetlen Xiaomi telefonjavítás?

Egy márkafüggetlen szerviz tökéletes alternatíva lehet abban az esetben, ha megbízható, szakmailag felkészült szervizről van szó, amely minőségi anyagokkal, hozzáértő, minőségi javítást végez. Persze garanciális hibával, jótállási időn belül jobban jársz, ha a mobilodat hivatalos márkaszervizbe viszed, hiszen így a javítás költségét a gyártó állja. Minden más esetben megfelelő lehet egy márkafüggetlen hely is, mint a miénk.

Már 2 könnyen megközelíthető helyen, Budán és Pesten is várunk a tőlünk megszokott színvonallal! Vevőink elégedettsége komoly elismerés számunkra, hiszen sokan az értékelések alapján választanak bennünket. 

Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a cserealkatrészek beszerzését könnyen és gyorsan bonyolítjuk, ráadásul a leggyakoribb darabokból nagy raktárkészlettel rendelkezünk, így a legtöbb javítást akár 1 órán belül is vállaljuk. Munkáinkra pedig 180 nap garanciát adunk.

Miben segíthetünk?

Felkészült munkatársaink előtt nincs lehetetlen, minden problémára igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt megoldást találni. Kíváncsi vagy rá? Blogunkon a legkeresettebb témákról számolunk be. A hozzánk behozott telefonokat elsőként átvizsgáljuk, azonosítjuk a problémát, hozzávetőlegesen megbecsüljük a javítás költségét. Árainkat megtalálod a honlapon, gyártó szerint lebontva. Vállaljuk a telefonok teljes körű javítását, akár a kijelző, akár az akkumulátor, a töltőcsatlakozó, a kamerák, a hangszóró vagy a hátlap cseréjéről vagy adatmentésről van szó. 

Amennyiben a kérdéses alkatrész készleten van, gyorsan, fél-1 órán belül megoldást adunk a problémára. Egyéb esetben is csak néhány munkanapot vesz igénybe a javítás, így nem kell hosszú időre nélkülöznöd kedvenc mobilodat. 

Javítás házilag

Tapasztalt szakemberként nem javasoljuk a telefonok házilagos javítását, hiszen célszerszám és tapasztalat, valamint megfelelő cserealkatrészek hiányában többet ronthatsz vele, mint amennyit spórolhatnál. A lépésről lépésre útmutatók alapján könnyű feladatnak tűnhet bármilyen javítás, azonban sokat mesélhetnénk a végül nálunk javíttatott készülékekről. Ha megtörtént a baj, hozd be hozzánk a mobilodat, biztosan tudunk segíteni!