Skip to main content

A Xiaomi telefon szervizek szakszerű segítséget nyújtanak, ha megtörténik a baj, és a PocoPhone, Redmi Note vagy Mi készüléked megsérül. Az okostelefonok népszerűsége töretlen, a használók száma meredeken emelkedik, hiszen sokoldalúan használhatók ezek az eszközök. 

Biztosan te sem csak telefonálásra használod a mobilodat, hanem erről intézed az online vásárlásokat, ezzel fizetsz a kasszánál, a bankolást is könnyen megoldod a telefonod segítségével. Szabad perceidben, akár útközben, a buszon állva böngészed a netet, tartod a kapcsolatot a barátaiddal, családtagjaiddal valamelyik népszerű applikáción keresztül, esetleg bámulod a videókat a közösségi média felületeken. De jól eshet este elnyúlni a telóddal, és megnézni a kedvenc sorozatod következő epizódját, vagy játszani egy jót egy népszerű játékkal. 

A világszerte népszerű Xiaomi titka

Számtalan jól ismert nagy és kisebb márka kínálja a készülékeit különböző árakon, de mind közül kiemelkedik a Xiaomi, amely 2011-es megjelenése óta az élre tornázta magát jó ár-érték arányú készülékeivel. Globálisan már a nagy riválisát, az Apple-t is megverte.

A kínai gyártó ügyes üzletpolitikájának és számtalan innovációjának, no meg egyre nagyobb tudású, egyre mutatósabb telefonjainak köszönhetően a kezdeti olcsó, “dömping” telefonok után ma már minden kategóriában az élen van, az alsó- és középkategóriában éppúgy, mint az prémiumminőségű osztályban. 

A Xiaomi telefonok saját, Android-alapú operációs rendszerrel, a MIUI-val szereltek, amely nemcsak gyors és stabil, hanem apró kis extrákat is tartalmaz, amelyekkel sokakat elcsábított már. Egyedülálló marketinggel dolgoztak, ami meg is hozta a sikereket. 

Xiaomi telefon szerviz 2 helyszínen is!

Használat közben számtalan veszélynek tesszük ki a mobiljainkat, amelyeket sokszor a többszörös védelem ellenére is megzúzunk, leejtünk, vagy gyakran egy óvatlan mozdulattal vízbe ejtünk. Van, aminek egy extra kijelzővédő üvegfólia és egy szuper tok sem képes ellenállni, és bizony megtörténik a baj. 

Ahogy növekszik a készülékek száma, úgy szaporodnak a márkafüggetlen szervizek is. Mi is azok vagyunk. Megbízhatóság, szakértelem és versenyképes ár jellemez bennünket. Minden alkatrész javítását vállaljuk az akkumulátor cseréjétől a kijelző- és hátlapcseréig, akár a kameralencse javítását is. Már 2 üzletünkbe is hozhatod javításra a mobilodat, Pesten és Budán is várunk. 

Titkunk a több mint 10 éves szakértelem, a kedvező árak, valamint a jó beszállítói kapcsolatokra épülő gyorsszerviz. 

Miért minket válassz?

Megbízhatóságunkról meggyőződhetsz a független vásárlói értékelésekből, de ajánljuk blogbejegyzéseinket is, ahol a legkeresettebb témákkal foglalkozunk. 

Kedvező alternatívát ajánlunk, amennyiben Xiaomi vagy más márkájú telefonod a garanciális idő elteltével meghibásodott. Garantáltan minőségi utángyártott alkatrészeket építünk be, melyekre 180 nap garanciát adunk. Nézd meg árainkat, meggyőznek majd! 

A hozzánk behozott készüléket díjmentesen bevizsgáljuk, majd a hiba felderítése után megmondjuk, mennyibe fog kerülni, így ennek tudatában dönthetsz, hogy ránk bízod-e a javítást. Ha igen, máris ellenőrizzük, hogy raktáron van-e a szükséges alkatrész, és amennyiben igen, akkor akár fél-1 órán belül is visszakaphatod megjavítva. Ha be kell rendelni a hiányzó alkatrészt, jellemzően akkor is néhány napon belül elkészítjük. 

Ha meggyőztünk, hozd be hozzánk a javításra váró készülékedet, és meglátod, elégedetten távozol majd a javítás után a szinte új Xiaomi mobiloddal!