Skip to main content

A Xiaomi telefonjavítás, csakúgy, mint más okostelefonok javítása hivatalos márkaszervizekben és márkafüggetlen szervizekben egyaránt megoldható, kérdés, hogy rendelkezik-e még a készüléked garanciával, illetve kiterjed-e az a meghibásodásra.

Garanciális hibával, garanciális időn belül mindenképp a márkaszervizek javasoltak a költségek miatt, hiszen jogos igény esetén az alkatrész cseréje, javítása ingyenes. Azonban minden más esetben megfontolandó márkafüggetlen szervizbe adni a telefont. Miért? Mutatjuk!

Márkaszerviz vs. márkafüggetlen szerviz

Vannak, akik a márkaszervizekre szavaznak, mivel tudják, hogy ott kizárólag gyári alkatrészeket építenek be. Sokszor azonban a márkaszervizekben nem a helyszínen végzik a javítást, hanem esetenként külföldi javítóbázisba küldik a készülékeket, így a javítási idő akár hetekbe is telhet. Ráadásul garancián túl a költségek is magasak lehetnek, egyes készülékeknél, egyes hibák esetén akár egy új készülék árába is kerülhetnek.

Ezzel szemben a márkafüggetlen szervizekben, így nálunk, a GSM Pont üzleteiben is akár 1 órán belül elkészülhet a javítás, ráadásul még költséghatékonyabban is, mint a márkaszervizekben. 

Ennek oka, hogy helyben gyógyítjuk a készülékeket, sokszor készletről dolgozunk, így a munka gyorsan elkészül, továbbá a gyárival megegyező minőségű, de utángyártott alkatrészeket használunk, amelyek olcsóbbak. Nem árulunk zsákbamacskát, árainkat márkákra lebontva megtalálod a honlapunkon, így a Xiaomi árlistát is készüléktípusra bontva. 

Xiaomi telefonjavítás gyorsan, egyszerűen

A Xiaomi a legjobb ár-érték arányú okostelefonjairól, innovációiról, briliáns specifikációkról, szilárd felépítésről és erős processzorról ismert. Azonban, ahogy más gyártók készülékei is, úgy a Xiaomik is meghibásodhatnak. Vásárolhatsz kiterjesztett garanciát, hogy bebiztosítsd magad egy esetleges meghibásodással szemben, de baj esetén fordulhatsz hozzánk is, szervizünkben kimagasló szakértelemmel, versenyképes árakkal várunk, akár Xiaomi telefonod van, akár más márkájú kütyüt használsz.

Te magad is sokat tehetsz, hogy mobilod minél később kerüljön szervizbe. Egyrészt már amikor megveszed, érdemes ellátni extra védelemmel, ez egy tokot és egy kijelzővédő fóliát takar, másrészt a használat során is tegyél meg mindent, hogy az egyes alkatrészek minél tovább bírják. Az akkumulátor kíméléséről, helyes használatáról egy külön cikket lehetne írni, így most csak megemlítjük, de azzal a teljesítmény növelése érdekében is sokat tehetsz.

Okostelefonok szinte mindenre

Az okostelefonjaink életünk szerves részeként szinte egész nap használatban vannak, hiszen nemcsak a kapcsolattartás ma már a funkciójuk, hanem sok más egyéb is: munkaeszköz lehet, bankolhatunk vele, fizethetünk a segítségével, de saját magunk szórakoztatására is használhatjuk zenelejátszóként, TV-ként, játékeszközként, plusz számtalan applikáción keresztül szinte mindenre használhatjuk.

A használatból és a nem elegendő gondosságból adódóan bármikor megtörténhet a baj, leeshet, vízbe eshet vagy más módon összetörhet vagy tönkremehet. Ilyenkor, mintha a fél életünket hagytuk volna hátra, mielőbbi megoldást szeretnénk. 

Az ügyfeleink által megbízhatónak minősített márkafüggetlen szervizünk sok éves tapasztalattal rendelkező kollégákkal áll mindenki rendelkezésére. Ingyenes bevizsgálással győződünk meg a javítanivalókról, majd amennyiben ránk bízod a tennivalókat, és a cserealkatrész készleten van, a javítás akár 1 órán belül is elkészülhet. Munkáinkra 180 nap garanciát vállalunk.