Skip to main content

Egy óvatlan mozdulat, és a telefon a földön landolhat, és a törésre, deformálódásra az egyetlen megoldás a Xiaomi hátlapcsere lehet. Ha a te készülékeddel is megtörtént a baj, az interneten található számtalan útmutató alapján azt hiheted, otthon is könnyen megoldhatod a problémát, azonban ez nem ilyen egyszerű, és a spórolás sokszor rosszul sülhet el, és még nagyobb galibát okozhat!

Attól függően, hogy miből ered a hátlap sérülése, deformálódása, a gyártónak felróható okból vagy a saját hibádból következik be, illetve garanciális időn belül van-e a készülék, választhatsz a hivatalos márkaszerviz vagy egy márkafüggetlen szerviz közül. Melyikkel jársz jobban? Mivel jár a hátlapcsere? Mutatjuk!

Milyen szervizt válassz?

A gyártók csak abban az esetben vállalják a számodra ingyenes, garanciális javítást, ha a hiba a gyártásból, a gyártó hibájából következik be. Ennek köre viszonylag szűk, de ha tudod, hogy bizony a telefonodat egy rossz mozdulattal leejtetted vagy vízbe dobtad, ne várd, hogy ingyen megúszd!

A hivatalos márkaszervizekben minden márka esetén eredeti gyári alkatrészekkel oldják meg a javítást, ez tehát garancia lehet a minőségre. A márkaszervizekben értenek is a készülékekhez, így ilyen szempontból is jó választás lehet. A problémát az ár, illetve a javítás hosszabb ideje jelentheti.

Sokszor jobb megoldás lehet egy márkafüggetlen szervizbe leadni javításra a mobilodat. Persze ezekben általában csak utángyártott alkatrészekkel dolgoznak, bár az olyan cégek, mint a Xiaomi, az üzletpolitikájuknak megfelelően a márkafüggetlen javítóműhelyek számára is lehetővé teszik az eredeti alkatrészek használatát. És mivel ma már szinte minden sarkon találni mobilszervizt, a megbízható üzlet sajnos nem garantált. Érdemes pozitív vásárlói ajánlások alapján választani szakembert.

Alkatrészcsere szervizünkben

A Xiaomi hátlapcsere igénylése, vagy bármilyen más alkatrész cseréje, javítása gyerekjáték, ha képzett szakember végzi a folyamatot. A nálunk dolgozó munkatársak folyamatos képzésben vesznek részt, ráadásul több mint 12 éve végzünk javítási munkákat.

Bármilyen problémával fordulhatsz hozzánk, ingyenes bevizsgálással várunk, amelynek során feltárjuk a problémát, megnézzük a lehetséges megoldásokat, és egy közelítő becslést adunk a javítás árára vonatkozóan.

Amennyiben elfogadod feltételeinket, az alkatrész megléte esetén azonnal nekilátunk a munkának, akár meg is várhatod helyben. Ha nem rendelkezünk megfelelő cserealkatrésszel, a beszerzés néhány munkanapot vehet igénybe. Munkáinkra, az általunk végzett javításra 180 nap garanciát adunk.

Hozott alkatrész beszerelését is vállaljuk, erre azonban garanciát nem tudunk adni. Ha elégedett vagy a munkánkkal, kérjük, értékelj minket a Google-ban, hogy másoknak is segíthessünk, ha megbízható szervizt keresnek! Köszönjük!

Miért ne próbálkozz a Xiaomi hátlapcserével?

A házilagos javításokhoz is szakértelem, továbbá célszerszámok szükségesek, így egy lépésről lépésre útmutató segítségével, nulla gyakorlattal nem javasoljuk, hogy nekivágj. Hozd be hozzánk, jobban jársz! Kedvező, versenyképes árakkal várunk.

Xiaomi telefonod hátlapja eltörött vagy más módon sérült, hiányzik egy darabja vagy esetleg felpúposodott, eldeformálódott, illetve a hátlapi kamera lencséje karcos, repedt? Szinte biztos, hogy szükség lesz a hátlap cseréjére. De ha esztétikailag zavar, mert nem használsz védőtokot és a használatból eredően sok a karc rajta, egy csere akkor is segíthet, utána úgy érzed majd, mintha új telefonod lenne.