Skip to main content
Blog

Miért érdemes a Xiaomi kijelzőcserét szervizre bízni?

By 2023.01.03.No Comments

A Xiaomi kijelzőcsere a videómegosztó oldalak és különböző fórumok bejegyzései alapján játszi könnyedségű feladatnak tűnik, azonban gyakorlat és megfelelő szerszámok nélkül senkinek nem ajánljuk, hogy nekifogjon házilag megjavítani. Mondatja ezt velünk a tapasztalat, ugyanis jó néhány házilag szerelt, bajba jutott készüléket kellett már megmentenünk. 

Márkafüggetlen szervizként nemcsak Xiaomi, hanem más nagy gyártók készülékeit is javítjuk, a kijelzőcserétől az akkumulátorcserén át a kamera kicseréléséig mindent vállalunk. A gyári alkatrészek minőségével megegyező utángyártott alkatrészeket használunk, de például a Xiaomi telefonok esetében a gyártó üzletpolitikájának köszönhetően eredeti alkatrészekkel dolgozunk.

Okostelefonok mindenre

Ma már egyre fiatalabb korban válnak a gyerekek is aktív mobiltelefon-használókká, és sokszor ösztönösen több mindenre tudják használni a készülékeket az applikációknak köszönhetően, mint szüleik, nagyszüleik. A telefonok ma már az életünk részét jelentik, nemcsak kommunikációra, hanem szinte bármire használhatjuk: navigációra, pénzügyeink intézésére, fizetésre, munkára, szórakozásra.

Ám azzal, hogy ilyen sok mindenre alkalmasak, többet is nyúzzuk, szinte mindenhová magunkkal visszük, aminek következtében jobban ki vannak téve a veszélyeknek. Ehhez járul hozzá még az is, hogy a telefonok egyre vékonyabbak, egyre nagyobb kijelzővel rendelkeznek, és a technológiai újítások, megsokszorozott védelem ellenére is könnyebben sérülnek. 

Xiaomi kijelzőcsere szervizben

Márkafüggetlen szervizünkben nem is lehet kérdés a Xiaomi telefonok szakszerű javítása, fennállásunk, vagyis időtlen idők óta foglalkozunk javítással, és kollégáinkat folyamatosan képezzük. További előnyünk, hogy kapcsolatainknak, partnerhálózatunknak köszönhetően versenyképes árakkal dolgozunk.

Jókora tapasztalatra tettünk szert a Xiaomi készülékek javításában is, hiszen a 2010-ben debütált kínai gyártó ma már az eladási listák élén van minden kategóriában, így rengetegen használják a telefonjaikat. Elég egy rossz mozdulat, és egy nem megfelelő védelmet nyújtó kijelzővédő fólia, és megtörténhet a baj, összetörhet a képernyő, ami ellehetetlenítheti a készülék használatát. 

Házi javítás vs. szervizben történő kijelzőcsere

Sohasem jön jól, ha komolyabban megsérül a telefonod, mert nemcsak nélkülöznöd kell esetleg hosszabb időre, hanem komoly összegbe is kerülhet a javítás. Azonban még mindig jobb alternatíva, mint egy új mobil vásárlása, ráadásul javítás után úgy nézhet ki, mint egy új készülék. Persze csak akkor, ha hozzáértő kezek veszik kezelésbe. Ezért is nem javasoljuk, hogy otthon próbálkozz a javítással! Hidd el, nem éri meg, mert nagyobb bajt is okozhatsz!

A gyárival megegyező minőségű utángyártott alkatrészekkel dolgozunk, minden, általunk végzett javítási munkára, rajtunk keresztül beszerzett alkatrészre 180 nap garanciát adunk. Erről és még sok másról is olvashatsz blogbejegyzéseinkben. Házilagos javítás esetén sem a cserealkatrész, sem a javítási munka minősége nem garantált. 

Budapesten két helyszínen várunk, és a legtöbb esetben 1 órán belül javítjuk a készüléket. Munkánk alapja egy, a helyszínen végzett ingyenes bevizsgálás, amelynek keretében feltárjuk a hibákat, majd megbecsüljük a javítás költségeit. Hozd hozzánk Xiaomi telefonodat kijelzőcserére, elégedett leszel, garantáljuk!