Skip to main content
Blog

Xiaomi telefon javítások egy megbízható márkafüggetlen szervizben

By 2023.05.03.november 15th, 2023No Comments

A Xiaomi telefon javítások gyakorisága az eladott készülékek nagy száma okán magas, azonban ez elsősorban nem a gyártó hibájára vezethető vissza, hanem leggyakrabban a felhasználók gondatlansága okozza a sérüléseket. Elég akár csak egy rossz mozdulat, és megtörténik a baj. Ami szerencsére sok esetben menthető, javítható. 

Garanciális időn belül a hivatalos Xiaomi márkaszervizek, a felhasználónak felróható ok miatt bekövetkezett balesetek esetén, illetve garanciális időn túl a márkafüggetlen szervizek – mint amilyen a GSM Pont – jelenthetik a megoldást. 

Érdemes azonban körültekintően választani, ugyanis sokan vállalnak javítást, de nem minden esetben az elvárható minőségben, ezért az ismerősök ajánlásai vagy a független vevővélemények adhatnak támpontot. Bennünk azonban megbízhatsz, mert szervizeinkben több mint 10 éve vállaljuk a különféle márkájú készülékek javítását, kollégáinkat folyamatosan képezzük, és mindezt ügyfeleink véleménye is alátámasztja. 

Miért pont a Xiaomi?

A kínai gyártó alig 10 év alatt a világ mobiltelefon-gyártóinak élvonalába tornászta fel magát, és utasított maga mögé nagy neveket kezdetben az olcsó és sokak számára elérhető készülékekkel, majd az utóbbi években pedig a technológiai innovációk és kifinomult dizájn okán, amelyhez kiváló ár-érték arányú telefonok társultak. 

A Xiaomi minden kategóriában jelen van, egyszerű készülékei éppúgy kedveltek, akár a legnagyobbakkal versengő és trófeákat begyűjtő zászlóshajó készülékek. Tudtad, hogy a Mi, a Redmi, a Redmi Note és a Poco is a kínai brandhez tartozik? 

Miért minket válassz?

Könnyen megközelíthető helyen, Újbudán az Allee mellett találod budai, a Westend mellett pedig pesti szervizünket, ahová nemcsak Xiaomi telefonodat hozhatod, hanem a kutyádat is, hiszen állatbarát üzlet vagyunk. 

Nálunk a legjobb szakemberek dolgoznak, ugyanis folyamatosan képzéseken vesznek részt, hogy lépést tudjanak tartani a piacra kerülő új készülékek technológiájával, így számukra nincs lehetetlen, bármilyen készülékről és bármilyen hibáról, alkatrészcseréről vagy adatmentésről van szó. Minden hozzánk behozott készüléket ingyenesen bevizsgálunk, és a munkát csak akkor kezdjük el, ha elfogadtad árajánlatunkat. 

A különféle alkatrészekből nagy raktárkészlettel rendelkezünk, így a legtöbb javítást expressz gyorsasággal, 1 órán belül vállaljuk. Amennyiben nincs készleten a szükséges cseredarab, akkor is maximum 2 munkanap a vállalási idő. Az általunk elvégzett javításokra – amennyiben az alkatrész tőlünk származik – 180 nap garanciát vállalunk.

Xiaomi javítások gyorsan

Mi, Redmi, Redmi Note vagy Poco? Nálunk egyre megy, mindegyik Xiaomi almárka készülékeit nagy szakértelemmel javítjuk, legyen szó a kijelző, az elő- vagy hátlap, a kamerák, a töltőcsatlakozó, a hangszóró vagy az akkumulátor cseréjéről. A Xiaomi telefonok javításakor gyári vagy annak megfelelő minőségű utángyártott alkatrészekkel dolgozunk.

Jól ismerjük a leggyakoribb, nemcsak Xiaomi telefonokra jellemző meghibásodásokat, mint a farzsebben tárolt vagy onnan kizuhanó készülékek kijelző és egyéb hibái, de azt is tudjuk, mit okoz, ha a strandon túl közeli kapcsolatba kerül a vízzel vagy a táskádban, zsebedben a kulccsal a mobilod. De szerencsére majdnem minden hiba javítható, és mi törekszünk is erre, nem ismerünk lehetetlent. 

Amennyiben bajba került Xiaomi telefonod, ne habozz, minél előbb hozd be hozzánk egy diagnosztikára vagy javíttatni! És ha se kép, se hang, az adataid mentését is nyugodtan ránk bízhatod!